Hoeve Vooruit lijdt pijnlijke nederlaag tegen EGVV

  Sport

Zowel Hoeve Vooruit als EGVV gaan na een moeizame competitiestart voor een periodewinst. In Gelselaar werd het eerder dit seizoen 1-2 voor Hoeve Vooruit. Thuis werd zondag met 3-4 verloren.

St. Isidorushoeve - Hoeve Vooruit begon zwak aan de wedstrijd. Na 1 minuut nam EGVV de leiding; een vrije trap werd slecht verwerkt, waarna Jorrit Klein Braskamp namens EGVV de score opende. EGVV bleef in de openingsfase de gevaarlijkste ploeg. Na een kwartier pakten de Hoevenaren de draad op. Met veel balbezit waren zij de betere ploeg in het vervolg van de eerste helft. In de 33e minuut kwam Hoeve Vooruit op gelijke hoogte door Jeffrey Kroeze. Direct daarna wist Rick Vrielink helaas niet de 2-1 te maken uit een penalty.

Die kwam alsnog kort na rust. Een vrije trap van Mart Velthuis werd van richting veranderd, waardoor de keeper kansloos was. Hoeve Vooruit bleef sterker en Kroeze scoorde de 3-1. Hoeve leek de buit binnen te hebben, maar kreeg uit een cornerbal direct de 3-2 om de oren. Matthias Hilhorst kopte knap raak bij de eerste paal. Beide ploegen kregen daarna de nodige kansen, maar dat gebeurde tot en met de 85e minuut niet. Na een uittrap van de doelman stond de verdediging van Hoeve Vooruit niet goed. Lars Boonk kon zomaar doorlopen en de 3-3 scoren. Vlak voor tijd viel zelfs nog de 3-4. Uit een counter scoorde Matthias Hilhorst.

Meer berichten