Sjoerd Visschedijk (midden) ontvangt de felicitaties na de 2-0. Foto: Wim Busschers.
Sjoerd Visschedijk (midden) ontvangt de felicitaties na de 2-0. Foto: Wim Busschers.

Zonder groots te spelen pakt HSC'21 de punten

  Sport

Het werd hoog tijd voor weer eens een zege. De concurrentie kwam akelig dicht bij en om weer wat lucht te verschaffen was een overwinning zeer welkom. Dat lukte tegen EVV, de ploeg die na de winterstop nog niet in vorm is. HSC'21 had ook weinig moeite de Limburgers te verslaan. De 2-0 eindstand was bij rust al bereikt. Door Rene Waning/hsc21.nl

Haaksbergen - Groots was het spel van de groenwitten niet, maar dat was ook een keer van ondergeschikt belang. HSC'21 boekte een degelijke overwinning op EVV. Na twintig minuten opende Tom ter Hogt met een droge schuiver de score. Aangever was Sjoerd Visschedijk, die een opvallende wedstrijd speelde. Visschedijk nam zelf de 2-0 voor zijn rekening, al kwam die wat gelukkig tot stand. Uit een corner caramboleerde de bal via zijn lichaam het doel in.

Terwijl het weer steeds winterser werd probeerde EVV het tijd nog te keren, maar heel veel had HSC'21 niet te duchten. En waar nodig, was Jeffrey Brammer een sta-in-de-weg. In de slotfase had HSC'21 nog alle kans op de score verder op te krikken, maar onder meer Visschedijk en invaller Bas Postma lukte het niet goede kansen te verzilveren.

Ruim driehonderd betalende toeschouwers zagen dat Jeffrey Brammer tot Man of the Match werd gekroond.

Na het carnavalsweekend reist HSC'21 af voor de derby tegen Quick'20. Een belangrijk duel met de nodige sentimenten.
 

Meer berichten