Jeugd kan zich opgeven voor zevende editie waterpolotoernooi voor scholen

  Sport

HAAKSBERGEN - Het Haaksbergse waterpolotoernooi voor scholen is al zes jaar een groot succes. Daarom verzorgt zwemvereniging Scholtenhagen ook dit jaar weer een scholentoernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 24 maart in zwembad De Wilder. Het toernooi is bedoeld om kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kennis te laten maken met waterpolo en lekker korte wedstrijden tegen elkaar te laten spelen. Het fluitsignaal van de eerste wedstrijden zal klinken om 18.00 uur.

Zwemvereniging Scholtenhagen hoopt dit jaar op een net zo'n grote opkomst enthousiaste waterpoloërs als afgelopen jaar. Toen deden er maar liefst zestien teams mee aan dit toernooi, afkomstig van twaalf verschillende scholen uit Haaksbergen en omgeving. Uiteindelijk was de Haaksbergse Bonifatiusschool de winnaar. Wie zal dit jaar de Ter Avest Sport 2000-wisselbokaal mee naar huis mogen nemen?

Iedere school ontvangt inschrijfformulieren. De bedoeling is dat deze inschrijfformulieren ingevuld naar wpscholentoernooi@zvscholtenhagen.nl worden gestuurd. Ook niet-volledige teams en/of individuele spelers kunnen zich opgeven. De deelname is gratis en opgeven is mogelijk tot en met 9 maart. De deelnemers moeten in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A.

Om het waterpoloën vóór 24 maart alvast even te oefenen, is er de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen te volgen. Deelnemers kunnen langskomen op de donderdagtrainingen in De Wilder op 15 en 22 maart van 19.15 tot 20.15 uur. Ook kinderen van andere leeftijden zijn welkom om te kijken of mee te doen met enkele trainingen.

Het maximum aantal teams dat deel kan nemen aan dit toernooi is twintig. Uit ervaring is gebleken dat dit aantal snel bereikt is, dus geef je zo snel mogelijk op.

Meer berichten