Logo haaksbergerkoerier.nl


Foto: wim busschers

Willy en Marie José Sticker Clubmensen van het Jaar bij HSC'21

  Sport

Haaksbergen - In een goedgevulde kantine heeft zaterdag de nieuwjaarsreceptie van HSC'21 plaatsgevonden.

Willy en Marie José Sticker (foto) zijn verkozen tot Clubman en -vrouw van het Jaar. Het stel is niet meer weg te denken bij de Haaksbergse voetbalvereniging. Volgens de jury is het echtpaar 'bijna elke dag van de week met HSC'21 bezig'.

Door Wim ten Voorde (voorzitter van de stichting APH, waarin onder meer clubhuis, kleedkamers en kunstgrasveld zijn ondergebracht) werd het nieuwe kunstgras symbolisch overhandigd aan voorzitter Willy Sticker. HSC'21 heeft met producent Edelgrass en leverancier Antea Oranjewoud overeenstemming bereikt over de aanleg van een nieuw hoofdveld. De mat moet nog dit voorjaar worden aangelegd.

De activiteitencommissie reikte nog een aantal fikse bedragen uit, waaronder 3.300 euro voor de jeugdafdeling. Dit geld werd bijeen gescharreld met het 'Schijtfeest' van afgelopen jaar. Ook maakte de activiteitencommissie bekend dat in april een feestweekend op het programma staat.  

De supportersclub is aan het verjongen en nam afscheid van twee oudgedienden. Voorzitter Gerard Morsinkhof nam samen met penningmeester Aloys Hilderink afscheid na vele jaren bestuurslid te zijn geweest.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox