Hoeve V. boekt eenvoudige zege op Vosseveld

  Sport

St. Isidorushoeve - Hoeve Vooruit trad zondag thuis aan tegen Vosseveld. Vosseveld had voorafgaand aan het duel 13 punten verzameld in 7 wedstrijden. Hoeve Vooruit hoopte de stijgende lijn te pakken te hebben na de eclatante zege op GSV. De Hoevenaren hadden er 9 gepakt in 8 wedstrijden.

De openingsfase van het duel was levendig. Beide ploegen speelden aanvallend. Al in de 8e minuut kwam Hoeve Vooruit op voorsprong. Mart Velthuis zette Rick Velthuis één-op-één met de doelman. Rick besloot de bal breed te geven op de meegelopen Dyon ten Vregelaar, waarvoor het een koud kunstje was om de 1-0 te maken. Lang kon Hoeve Vooruit niet van de voorsprong genieten. In de 10e minuut scoorde Vosseveld uit een vrije trap 1-1.

Hoeve Vooruit kwam in de 20e minuut opnieuw op voorsprong. Joost Hobbenschot stelde Jeffrey Kroeze in staat om met een lage schuiver te scoren. Weer tien minuten later werd het 3-1. Jeffrey Kroeze zette Joost Hobbenschot met een hakbal oog in oog met de doelman. Hobbenschot bleef rustig en scoorde simpel.

Hoeve Vooruit domineerde na rust. De score viel uiteindelijk niet extreem hoog uit. Jeffrey Kroeze scoorde in de 60e minuut de 4-1 na een heerlijke rush van Rick Velthuis. Vlak daarna scoorde Vosseveld de 4-2 na onoplettendheid achterin bij Hoeve Vooruit. Jeffrey Kroeze voltooide daarna zijn hattrick na een demarrage aan de rechterkant van het veld: 5-2.

In de 90e minuut scoorde Vosseveld uit opnieuw een vrije trap de 5-3.

Meer berichten
Shopbox