Peter van Dongeren beste golfer van Haaksbergen

  Sport

HAAKSBERGEN - Eens per jaar spelen golfers die een link met Haaksbergen hebben een toernooi om uit te maken wie zich voor de periode van een jaar de beste mag noemen.


De zevende editie werd gespeeld op de golfbaan van Het Rijk van Sybrook ten noorden van Enschede. En de winnaar van vorig jaar won ook dit jaar: Peter van Dongeren.

Precies op tijd werden de smeekbeden van de organisatie aan de weergoden verhoord en bij de start maakten de voortdurende regenbuien plaats voor een heerlijk zonnetje. Na een zware ronde over de nog natte baan bleef Peter van Dongeren met een score van 35 punten de nummers 2 en 3, Martin Menzing en Jan de Boer net voor. Bij de iets meer recreatief ingestelde groep spelers met een wat hogere handicap eindigde Herman Fleer als eerste, met fraaie bijrollen voor Harry Naber en Theodor van der Velde.

De prijzen werden na afloop met leuke en toepassende woorden uitgereikt door de Haaksbergse wethouder Edith van Spiegel. De namen van de kampioen en de runner-up worden voor eeuwig vastgelegd op de door de Rabo Bank Enschede-Haaksbergen beschikbaar gestelde wisseltrofeeën en namens hen benadrukte Marcel Zaat nog eens de betrokkenheid van deze bank bij de Haaksbergse samenleving.

Deze dag werd vooral mogelijk gemaakt dankzij de hulp van vele sponsoren.
Peter van Dongeren hoorde het allemaal tevreden aan, sprak enkele dankwoorden en hoopte ook volgende jaar op de steun van de sponsoren te kunnen rekenen. Hij nam zich voor ook het volgende jaar weer goed voor de dag te komen. Maar dat gold niet voor hem alleen!

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox