Deze week start Judoschool Haagsma op een aantal nieuwe leslocaties in Hengelo, Borne en Haaksbergen.
Deze week start Judoschool Haagsma op een aantal nieuwe leslocaties in Hengelo, Borne en Haaksbergen.

Judoschool viert uitbreiding met gratis judolessen

  Human Interest

Deze week start Judoschool Haagsma met een extra lestijd en op een aantal nieuwe leslocaties in Hengelo, Borne en Haaksbergen. Door de uitbreiding ontstaat er een ideale spreiding van judolessen in deze gemeentes. Dit geeft judoka's uit de regio meer mogelijkheden om hun sport te beoefenen en daarin verder te komen.

Regio - In Haaksbergen biedt de judoschool een extra lesdag aan en Hengelo en Borne hebben er een nieuwe leslocatie bij.

In Borne kan nu - met gymzaal De Wheele als extra locatie - in twee wijken worden gejudood en binnen Hengelo kunnen judoka's voortaan terecht in maar liefst drie wijken: de Hasseler Es, de Woolder Es en Groot Driene. De betere spreiding maakt dat judoka's een gemiste les nog dezelfde week kunnen inhalen.

Judoschool Haagsma viert haar uitbreiding met iedereen die graag eens wil kennismaken met judo. Geïnteresseerden kunnen deze maand twee gratis proeflessen volgen. Dit kan op maandag in Hengelo en Borne, op dinsdag in Hengelo en Wierden, op woensdag in Hengelo en Haaksbergen, op donderdag in Hengelo en Haaksbergen en op vrijdag in Hengelo en Borne. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie is te vinden op

judoschoolhaagsma.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox