Iedereen is welkom tijdens dit muzikale uurtje op de zaterdagmiddag in de Week van de Amateurkunst.
Iedereen is welkom tijdens dit muzikale uurtje op de zaterdagmiddag in de Week van de Amateurkunst. (Foto: nico asbroek)

Muziekleerlingen treden op in De Kappen

  Cultuur

Haaksbergen - Het vrij toegankelijke eindconcert van de Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen (SMOH) van dit jaar wordt zaterdagmiddag 22 juni gehouden in De Kappen. Van 16.00 tot ongeveer 17.30 uur laten leerlingen in hun bands en speciaal voor deze gelegenheid samengestelde ensembles horen wat ze het afgelopen jaar tijdens de muzieklessen hebben geleerd. Ook ontvangen de leerlingen die dit jaar theorie- en praktijkexamen hebben gedaan hun diploma. Iedereen is welkom tijdens dit muzikale uurtje op de zaterdagmiddag in de Week van de Amateurkunst.

Op stichtingmoh.nl vindt u alle informatie over muzieklessen in cursusjaar 2019-2020, de docenten en de tarieven. SMOH vindt een gevarieerd en compleet aanbod belangrijk. Naast instrumentale lessen is het ook mogelijk zangles, bandcoaching, pianobegeleiding bij zang en ensembleles te volgen. De docenten denken graag met u mee. Mist u iets in het aanbod, dan hoort coördinator Violette Vis-Jonkers dat graag. Zij gaat dan in overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Vragen? Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@stichtingmoh.nl

Meer berichten