Een van de vorige edities van het festijn.
Een van de vorige edities van het festijn.

Bezorg jezelf en ander leuke dag op Scholtenhagenfestival

  Cultuur

Haaksbergen - Voor de vijfde keer wordt op zondag 16 juni in Park Groot Scholtenhagen in Haaksbergen het Scholtenhagenfestival gehouden. De organisatie is in handen van de Stichting Activiteiten Lionsclub Haaksbergen in samenwerking met de mensen achter de lokale Week van de Amateurkunst.

Het Scholtenhagenfestival is het jaarlijks terugkerend cultureel voor jong en oud in het park bij 't Hagen. Er worden optredens verzorgd op twee podia door jong talent en bekende namen. Denk aan de Haaksbergse Harmonie, The Non Returnables en Boh Foi Toch. Net als in voorgaande jaren is iedereen die zich verbonden voelt met Haaksbergen van harte welkom. De entree is gratis.

Er is een kunst- en kramenmarkt, een schaapsscheerdersfeest en speciaal voor de kinderen bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan een junglecircus op het kidsplein bij 'Eetcafé 'De Vrije Gift', waar iedereen een gratis pannenkoek of portie poffertjes kan ophalen. Een vrije gift voor de goede doelen van de Lionsclub wordt op prijs gesteld. Dit jaar gaat een groot deel van de opbrengst naar de Stichting Leergeld Haaksbergen en naar de beleefspeeltuin van de JP van den Bentstichting aan de Nachtegaalstraat. Info:

scholtenhagenfestival.nl

Meer berichten