Foto: Nico Asbroek

'Samenwerking muziekinstellingen werpt zijn vruchten af'

  Cultuur

Haaksbergen - De open dag van de Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen afgelopen zondag was een groot succes. Vele geïnteresseerden, zowel jong als oud, hebben een bezoek gebracht aan het Harmoniegebouw aan de Uitterhoevestraat om zich te laten informeren over de instrumenten, de docenten en de muzieklessen.

Stichting MOH is blij met het grote aantal bezoekers en de oprechte belangstelling voor de lessen. Coördinator Violette Vis-Jonkers: "Het is goed om te zien en te horen dat deze vorm van muziekonderwijs een onmisbare plek heeft veroverd binnen de gemeente. Uit zo'n geslaagde open dag blijkt maar weer hoe belangrijk een goed aanbod van muzieklessen is. De samenwerking met de basisscholen en de drie muziekverenigingen werpt inmiddels absoluut zijn vruchten af."

Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen is in 2012 opgericht door de Haaksbergse Harmonie, Crescendo Buurse en Muziek Uniek. Er wordt bemiddeld in lessen op vele instrumenten, band coaching en zangles. Stichting MOH is geen traditionele muziekschool, maar heeft een coördinerende en faciliterende functie.

Info: www.stichtingmoh.nl

Meer berichten