Hebt u interesse in muziekles, voor u zelf of voor uw kind of kleinkind? Kom dan zondag naar de Uitterhoevestraat 7.
Hebt u interesse in muziekles, voor u zelf of voor uw kind of kleinkind? Kom dan zondag naar de Uitterhoevestraat 7. (Foto: PR)

Snuffelen aan muziek op open dag Stichting MOH

  Cultuur

Haaksbergen - "Hebt u interesse in muziekles, voor u zelf of voor uw kind of kleinkind? Kom dan zondag naar de Uitterhoevestraat 7 om instrumenten te proberen en u te laten informeren." Dat zegt coördinator Violette Vis-Jonkers van St. Muziekonderwijs Haaksbergen (MOH).

Stichting MOH biedt een gevarieerd aanbod in instrumenten en lesvormen. Individueel, in groepsverband, in jeugdorkesten, slagwerkgroepen, ensembles en popbands. Tijdens de open dag staan de muziekleraren en coördinator klaar om hierover alles te vertellen. Ook de muziekverenigingen zijn vertegenwoordigd en kunnen uitleg geven over de speelmogelijkheden via een vereniging.

Er is alle gelegenheid de instrumenten zelf te proberen en vragen te stellen. Voor de kleinere bezoekers is er een speurtocht door het gebouw. En er zijn optredens van leerlingen, docenten en het jeugdorkest van de Haaksbergse Harmonie.

Stichting MOH is geen traditionele muziekschool, maar heeft een coördinerende en faciliterende functie. Docenten en leerlingen worden door bemiddeling van de Stichting MOH met elkaar in contact gebracht. Op de website www.stichtingmoh.nl vindt men informatie over de cursussen, de docenten en tarieven.

Meer berichten