Vier Haaksbergse koren hebben de krachten gebundeld en organiseren een geweldige avond.
Vier Haaksbergse koren hebben de krachten gebundeld en organiseren een geweldige avond. (Foto: PR)

Haaksbergen Treedt Op: een week vol zang, dans en kindervertier

  Cultuur

Haaksbergen - Onder de noemer 'Haaksbergen Treedt Op' wordt er van zaterdag 15 tot en met zondag 23 juni weer een Week van de Amateurkunst in Haaksbergen gehouden. Naast nieuwe onderdelen, zoals bijvoorbeeld het Klein Duimpje Concert, keren ook vertrouwde onderdelen, zoals het Korenkwartet en de Hoksebargse Avond, terug op de kalender.

Op zaterdag 15 juni begint in theater De Kappen de WAK met het Korenkwartet. Vier Haaksbergse koren hebben de krachten gebundeld en organiseren een geweldige avond: Gemengd koor Singing Together, Vrouwenkoor Et Cetera Haaksbergen, zanggroep Haaksbergse Revue Allo Jannao en het Gospelkoor Celebration.

De Hoksebargse Avond op woensdag 19 juni heeft een fantastisch programma. Rondom het thema 'Wereld' laten Steps Dance & Entertainment, Danscentrum Dwars, Haaksbergen en de dansgroep van de Haaksbergse Revue Allo Jannao dansen zien uit verschillende windstreken. De Pleerstökskes zijn ook weer van de partij. Zij sluiten met hun muziek aan bij dit thema.

Op donderdag 20 juni wordt de theatervoorstelling 'Jij en ik' gespeeld door leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs. De voorstelling gaat over 'communicatie' en bestaat uit korte acts, waarin de leerlingen op allerlei manieren met elkaar communiceren. De theatervoorstelling is het eerste product van het meerjarig project De Theaterwerkplaats van het Kulturhus/WAK. De avondvoorstelling is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en iedereen die belangstelling heeft. De entree is gratis. wel vooraf reserveren via www.dekappen.nl

Op zondag 23 juni sluit het Klein Duimpje Concert de Week van de Amateurkunst af. Dit concert voor de allerkleinsten (1 tot 5 jaar) wordt gegeven door Ingridkids (Ingrid Schulten) en The Evergreens. Entree is gratis. Wel even reserveren via www.dekappen.nl

Kijk voor het volledige overzicht van alle voorstellingen op www.facebook.com/WAKHaaksbergen

Meer berichten