"Luisteraars vermaken met lekkere muziek en interessante onderwerpen en zelf veel hebben", dat is de drive van de radiomakers van Pretflat FM.
"Luisteraars vermaken met lekkere muziek en interessante onderwerpen en zelf veel hebben", dat is de drive van de radiomakers van Pretflat FM. (Foto: PR)

Makers Pretflat FM gaan er weer dag lang tegen aan

  Cultuur

Haaksbergen - "Luisteraars vermaken met lekkere muziek en interessante onderwerpen en zelf veel hebben", dat is de drive van de radiomakers van Pretflat FM. Zaterdag 6 april zenden ze vanaf 9.00 uur weer uit vanuit Haaksbergen.

Het team, dat volledig afkomstig is uit Haaksbergen en omstreken, gaat dan weer helemaal los vanuit een tot complete radiostudio omgebouwde huiskamer.

Volg alles via live visual radio op YouTube en de website www.pretflatfm.nl.

Het is inmiddels de derde keer dat ze het evenement op poten zetten. "En iedere keer verbeteren we het programma op technisch en inhoudelijk vlak", laat programmamaker Reyer van Harten weten.

"Het werkt superaanstekelijk, want van diverse kanten krijgen we enthousiaste aanmeldingen van DJ's, die ook graag een programma maken."

De spontane reacties van luisteraars is de belangrijkste reden om nogmaals live uit te zenden.

"Het is een heel geregel voor slechts één dagje uitzending. Toch vergeet je dat door de warme reacties en verzoekjes via Facebook of YouTube weer snel."

Meer berichten