Foto's: Frank Hillen
Foto's: Frank Hillen

Bij Allô Jannaô ligt de lat elk jaar een beetje hoger

  Cultuur

Haaksbergen - Wanneer de Haaksbergse Revue Allô Jannaô als titel 'De weend met' heeft gekozen dan kun je er op vertrouwen dat het publiek meer dan een briesje over zich heen krijgt. Als gedreven door een wervelwind kwamen de zeventien programmaonderdelen voorbij vrijdag en zaterdag bij de twee eerste uitvoeringen. De komende twee weekenden zijn er ook nog voorstellingen, maar let op: ze zijn bijna uitverkocht.

Dit jaar stond Jan Gerdes voor het eerst als Tone op het podium en zijn debuut was meer dan geslaagd. Het was net of hij deze rol al jaren speelde. Het samenspel met Gaitjan (Henk van Sark) in de zeer actuele, politieke sketch belooft veel voor de komende jaren.

De voorstelling was zeer aktueel met onder meer de terugkeer van de wolf in Nederland en de discussie over energieneutraal leven. De humor is volop aanwezig. Het publiek had doorlopend een glimlach op het gezicht en met enige regelmaat rolde de lach door de zaal.

Een avondje Haaksbergse Revue is een geweldige mix van spel, zang en dans van hoog niveau, waarbij de decors en zeker ook de prachtige kleding het totaalplaatje helemaal afmaken. Het is dan wel een amateurgezelschap, maar in alles blijkt dat gestreefd wordt naar het hoogst haalbare.

Kaarten: haaksbergserevue.nl

Meer berichten