De laatste expositie rond het thema van de boekenweek in de bieb op de oude locatie aan De Bouwmeester.
De laatste expositie rond het thema van de boekenweek in de bieb op de oude locatie aan De Bouwmeester. (Foto: PR)

'De moeder de vrouw' inspireert fotografen

  Cultuur

HAAKSBERGEN - Fotogroep Haaksbergen houdt weer een foto-expositie rond het thema van de Boekenweek. Dit jaar is dit 'De moeder de vrouw'. Volgens goede traditie verbeelden leden van de fotoclub dit thema op hun eigen wijze. Van 22 maart tot en met 11 april in het nieuwe onderkomen van de bibliotheek.

Op verzoek van de bibliotheek haakte de Fotogroep Haaksbergen in 2012 voor het eerst in op het thema van de Boekenweek en daarmee was gelijk een goede traditie geboren.

In 2016 werd een jaartje overgeslagen in verband de organisatie van de Fotobiënnale en vorig jaar was er geen fotoexpositie vanwege de verhuizing van de bibliotheek van De Bouwmeester naar het Kulturhus aan de Sterrebosstraat.

Dit jaar pakt de fotoclub de draad weer op. De expositie is voor het eerst in het kulturhus aan de Sterrebosstraat. Daar hangen rond de twintig foto's op panelen in zowel de foyer als het theatercafé.

De fototentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bieb van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

De entree is uiteraard gratis.

Meer berichten