Foto: PR

Eerst op het witte doek, daarna op de planken van De Kappen

  Cultuur

Haaksbergen - Mede door het immense succes van de film Bohemian Rhapsody, die in april in De Kappen te zien is, is de muziek van Queen populairder dan ooit. In het nieuwe theaterseizoen zal de muziek van Queen live te horen zijn in De Kappen.

"We zijn druk bezig met de programmering van het seizoen 2019/2020 en een goede Queen tributeband stond hoog op ons verlanglijstje", aldus René van der Kuil van Kulturhus Haaksbergen. "We zijn heel blij te kunnen melden dat we één van de beste internationale acts, die slechts beperkt in Nederland te zien is, voor Haaksbergen hebben kunnen vastleggen."

Op vrijdag 1 november brengt Joseph Clark met zijn band 'The Music of Queen' een ode aan de legendarische rockband. De van oorsprong Amerikaanse zanger, die wat betreft zang een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet met zijn band de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer. The Times noemde zijn prestaties op het podium 'fenomenaal'. In 2011 gaf Joseph met zijn band een uitverkocht concert voor 30.000 bezoekers in het Gelredome.

De kaartverkoop voor dit sta/zit-concert start op vrijdag 8 maart. Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen: www.dekappen.nl en via de theaterkassa.

Meer berichten