Jan Gerdes (derde van rechts) debuteert dit jaar als Tone. Hij is de opvolger van Harry Leferink, die in 2017 afscheid nam. Foto: Anke Abbink
Jan Gerdes (derde van rechts) debuteert dit jaar als Tone. Hij is de opvolger van Harry Leferink, die in 2017 afscheid nam. Foto: Anke Abbink (Foto: )

Haaksbergse Revue Allô Jannaô hef de weend met

  Cultuur

Haaksbergen - Allô Jannaô is er trots op weer een nieuwe show te kunnen presenteren. Het betreft al weer de 61e uitvoering van een voorstelling van de Haaksbergse Revue. In maart is het stuk met de titel 'De weend met' in Theater De Kappen te zien. Reserveren kan vanaf maandag 14 januari.

Jannaô, Graads, Tone, Gaitjan, Leida en Truike maken uiteraard weer het nodige mee. Dit alles wordt afgewisseld met zang en dans en ondersteund door mooie kleding en decors.

Al met al een avondvullend programma waar de Haaksbergenaar ongetwijfeld van zal genieten. Het wordt ook het debuut van Jan Gerdes als Tone. Hij is de opvolger van Harry Leferink, die in 2017 afscheid van deze rol nam.

De voorstelling is te zien op vrijdag 15 maart, zaterdag 16 maart, vrijdag 22 maart, zaterdag 23 maart, vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart. Steeds om 20.00 uur in theater De Kappen. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn te koop via www.haaksbergserevue.nl. Reserveren kan vanaf maandag 14 januari.

Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.haaksbergserevue.nl

Meer berichten