Veertig jaar na dato speelt The 70's Unplugged het album Rumours integraal op de planken van De Kappen.
Veertig jaar na dato speelt The 70's Unplugged het album Rumours integraal op de planken van De Kappen.

Avondje Fleetwood Mac in De Kappen

  Cultuur

Haaksbergen – Ook zo genoten van de Top 2000? Fleetwood Mac stond er met maar liefst 18 nummers in. De drie hoogstgeklasseerde nummers, Go Your Own Way (42), The Chain (157) en Dreams (229), komen allemaal van het album Rumours. En laat de band The 70's Unplugged nou net dát album spelen in theater De Kappen op vrijdag 25 januari.

Deze legendarische plaat van Fleetwood Mac kwam uit in februari 1977. Een tijdloos album vol grote hits. Veertig jaar na dato speelt The 70's Unplugged het album integraal op de planken van De Kappen.

Naast de muziek hoor je het opmerkelijke verhaal over de totstandkoming van de plaat. De relationele problemen die de bandleden tijdens de opnamen doormaakten en die in bijna elke song hoor- en voelbaar zijn. De show wordt omlijst met prachtige songs van verwante artiesten, die mede bepalend waren voor het muzikale landschap in jaren.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

Meer berichten