Vorig jaar stond Beatline op de planken van Lucky in Rijssen als voorprogramma van levende legende Dave Berry. In maart staat de band daar samen met Middle of the Road.
Vorig jaar stond Beatline op de planken van Lucky in Rijssen als voorprogramma van levende legende Dave Berry. In maart staat de band daar samen met Middle of the Road.

Ook in 2019 klinken de sixties als vanouds met Beatline

  Cultuur

Haaksbergen/Eibergen/Enschede - Onder de naam 'Swinging Sixties' vindt op 19 januari in zaal De Oude Molen in Haaksbergen voor de zestiende keer een swingende Nieuwjaarsdansparty plaats. Een must voor de liefhebbers van de rock- en beatmuziek uit de periode 1956 tot 1979. De band met leden uit Enschede, Eibergen, Rekken en Vriezenveen speelt al jaren met veel succes voor liefhebbers van hits uit die jaren.

Gitarist Arie Wensink: "Waar hoor je tegenwoordig nog leuke en herkenbare muziek uit vervlogen tijden? Waar moet je naartoe als je ook nog eens van dansen houdt? De generatie die opgroeide met Beatles, Stones, Kinks, Elvis, Dave Berry en Cliff Richard gaat ook tegenwoordig nog graag met de voetjes van de vloer. En dat kan bij onze optredens."

Beatline bestaat naast Eibergenaar Wensink uit Gerrit Wonnink (drums, Eibergen), Jan Boevink (sologitaar/zang, Rekken) Martin Hofman (bassist/zang, Enschede) en Ben Nijhuis (leadzang, Vriezenveen). Bij de voorgaande nieuwjaarsoptredens van de sixtiescoverband was de zaal van de Oude Molen aan de Fazantstraat 35 steeds zeer goed bezet. Veel vaste bezoekers en fans van de band beleven elk jaar weer een lekker avondje 'back to the sixties'. Het repertoire van Beatline nodigt uit om zowel mét als zonder partner te dansen, kortom voor elk wat wils. "Onze bezoekers komen uit alle windstreken. Achterhoekers, Tukkers en zelfs Duitsers weten ons te vinden."

Onlangs nog speelde Beatline met veel succes op Hengelo 60's Revival 2018 in Metropool in Hengelo en ook traden de mannen in 2018 op met levende legende Dave Berry in Lucky in Rijssen. In maart staat de band daar samen met Middle of the Road op de bühne. Maar eerst dus naar De Oude Molen in Haaksbergen op zaterdag 19 januari. Om 20.00 uur gaat de zaal open. Om 20.30 uur begint het feestje. Entree: 7 euro in de voorverkoop, een tientje aan de kassa die avond. Kaarten reserveren kan via tel. 053 572 14 74 of

www.beatline.nl

Meer berichten