Al twintig jaar zetten Joris Linssen & Caramba elke theaterzaal op de kop.
Al twintig jaar zetten Joris Linssen & Caramba elke theaterzaal op de kop.

Joris Linssen & Caramba schieten raak in De Kappen

  Cultuur

Haaksbergen – Op donderdag 10 januari laten bezoekers van theater De Kappen in Haaksbergen zich verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden.

Al twintig jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering.

Zanger/tv-presentator Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo's Marcel van der Schot (accordeon en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Caramba staat bekend om de meeslepende verhalen van Joris, het virtuoze accordeonspel van Marcel en de prachtige meerstemmige zang.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

Meer berichten