De organisatie van de nieuwjaarsparty bestaat uit twee vriendengroepen uit de Hoeve. Foto: Sander Lagewaard
De organisatie van de nieuwjaarsparty bestaat uit twee vriendengroepen uit de Hoeve. Foto: Sander Lagewaard

'Eerste feestje van het jaar moet speciaal zijn!'

  Cultuur

Sint Isidorushoeve - Sint Isidorushoeve en omstreken maakt zich op voor de zesde editie van de Nieuwjaarsparty Sint Isidorushoeve. Het is een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de jaarwisseling. Vanaf 00.30 tot en met 06.00 uur kunnen bezoekers samen met vrienden en vriendinnen genieten van het eerste evenement van het jaar.

Door de jaren heen is de Nieuwjaarsparty Sint Isidorushoeve steeds populairder geworden.

Woordvoerder Mart Velthuis: "Tot nu toe was iedere editie van te voren uitverkocht. Vorig jaar werd het evenement bezocht door ruim 1.300 bezoekers. Dit jaar is de vergunning uitgebreid en is de verwachting dat ruim 2.000 bezoekers het evenement zullen bezoeken. De line-up bestaat uit niet de minste namen met Tony Junior, Beatcrooks, Robbá Rovega en Rob Toonen."

De organisatie van de nieuwjaarsparty, die wordt gehouden aan de Goorsestraat tegenover het terrein van de jaarlijkse kermis, bestaat uit twee vriendengroepen uit de Hoeve. Het is een evenement zonder winstbelang dat ondersteund wordt door een groot aantal bedrijven uit Sint Isidorushoeve en omstreken.

Velthuis: "We zijn deze bedrijven zeer dankbaar voor de steun. Ieder jaar willen we het evenement professioneler maken. Daarom is er vorig jaar een enquête gehouden onder bezoekers. Naast de vele positieve reacties gaf men ook verbeterpunten aan. We hebben bijvoorbeeld gekozen voor meer ruimte per bezoeker, een professionele lichtshow te ontwerpen en te zorgen voor een betere en diversere line-up."

Op 12 november startte de kaartverkoop voor Nieuwjaarsparty Sint Isidorushoeve. Voor de vroege kopers waren er 350 Extreme Early Bird tickets beschikbaar. De verwachtingen van de organisatie werden overtroffen doordat de Extreme Early Bird tickets binnen een paar dagen waren uitverkocht. Vervolgens startte de Early Bird ticket fase, die duurde tot en met 7 december. Ook hier vlogen de kaarten over de toonbank. Sinds 1 december zijn naast de online e-tickets ook reguliere entreebandjes verkrijgbaar bij cafés Dwars (Sint Isidorushoeve) en De Kornuiten (Haaksbergen).

De organisatie vindt het ieder jaar opnieuw een feest om een evenement van deze grootte te mogen organiseren. "Het eerste feestje van het jaar moet natuurlijk speciaal zijn. Het feest is dit jaar spectaculairder en gekker dan tijdens de edities ervoor", belooft Velthuis.

Meer berichten