Wie leidt Asschedorp door carnaval?

  Cultuur

Haaksbergen - Het 'grootste geheim van Haaksbergen' staat weer op het punt om onthuld te worden. Zaterdag 10 november wordt bekend wie de nieuwe prins wordt van carnavalsvereniging de Keiensleppers en daarmee de stadsprins van Haaksbergen.

De prinswisseling is altijd in nevelen gehuld, maar dit jaar lijkt het mysterie groter dan ooit tevoren. Er zijn rondom Haaksbergen diverse spandoeken opgehangen om het publiek te prikkelen. Het thema van de prinswissel luidt 'Uit de oude doos'. Mogelijk is dit een verwijzing naar de achtergrond van de nieuwe prins? De verantwoordelijke aanzoekcommissie heeft dit jaar in elk geval alle registers opengetrokken om enige reuring in de gemeente te veroorzaken.

Net als voorgaande jaren wordt de residentie van de Keiensleppers opgetrokken bij Partycentrum 't Hagen. Hier begint het feest om 20.00 uur. Tegen 22.30 uur is bekend wie de oude stadsprins Robert en zijn adjudant Andre gaan opvolgen.

Natuurlijks is die bekendmaking hét moment waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt, maar er is meer. De dansgarde van de Keiensleppers zorgt voor mooie pasjes en er klinkt gezellige livemuziek dankzij DJ Party Power en een Nederlandstalige zanger. De entree is gratis.

Meer berichten