De mannen van District keken heel even naar het vogeltje.
De mannen van District keken heel even naar het vogeltje.

Marshall in ziekenboeg; District speelt bij De Verdieping

  Cultuur

HAAKSBERGEN - Het optreden zaterdag 3 november van de formatie The Marshalls bij café De Verdieping in Haaksbergen gaat niet door. De band wordt die avond vervangen door District. Het optreden van The Marshalls is verplaatst naar zaterdag 15 december.

De band moet door medische omstandigheden verstek laten gaan. "Normaal gesproken is het een kwestie van 'the show must go on'. Maar een van de bandleden kan er die avond absoluut niet bij zijn. Hij is intussen alweer aan de beterende hand, maar het optreden bij De Verdieping komt te vroeg", zegt zanger Gerard te Rietmole.

Vandaar dat nu de formatie District komende zaterdag live in actie komt. Een band met onder anderen zangeres Anke Boeijink en drummer Angelo Salvatori uit Haaksbergen in de gelederen. District had voorheen voornamelijk Nederlandstalig werk op het repertoire. "Maar intussen spelen we ook Engelstalig rockwerk", vertelt Salvatori. "Nummers van onder anderen Anouk. Met dank aan het feit dat we sinds kort een zangeres hebben. Anke heeft nog maar net enkele repetities meegedaan, maar we hopen stiekem dat ze zaterdag al een aantal nummers kan meedoen."

Het optreden bij De Verdieping begint om 21.30 uur, de toegang is gratis.

Meer berichten