Barry Hay en z'n mannen staan eind oktober in de sporthal van Kei Fit. Het wordt een van de laatste optredens van Golden Earring in deze regio.
Barry Hay en z'n mannen staan eind oktober in de sporthal van Kei Fit. Het wordt een van de laatste optredens van Golden Earring in deze regio.

'Waarschijnlijk laatste optreden Golden Earring in deze regio'

  Cultuur

Haaksbergen - Golden Earring geeft op zaterdag 27 oktober een concert in het vernieuwde sportcentrum Kei Fit aan de Geukerdijk in Haaksbergen. "Waarschijnlijk is dit een van de laatste shows ooit van de band in het oosten van het land", aldus manager Rob Gerritsen. "We worden allemaal een dagje ouder."

Gerritsen, broer van bassist Rinus Gerritsen, geeft te kennen dat de band het in 2019 een stuk rustiger aan zal gaan doen, en enkel nog op enkele grote festivals in Nederland het podium zal beklimmen. Des te meer reden om Nederlands oudste rockband nog een keer live te gaan zien. Als een van de weinige Nederlandse bands heeft Golden Earring grootschalig internationaal succes gehad, met name met de hits Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw een internationale sterrenstatus.

Golden Earring komen op zaterdag 27 oktober naar Haaksbergen voor een optreden in het onlangs vernieuwde sport centrum Kei-fit aan de Geukerdijk 94. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend, het optreden zal rond 21.00 uur beginnen. Tickets zijn verkrijgbaar bij Kei Fit en natuurlijk online:  

www.benemanevents.nl

Meer berichten