De vrijwilligers van de JEVA kregen zaterdag twee verrassingen 'te verwerken'.
De vrijwilligers van de JEVA kregen zaterdag twee verrassingen 'te verwerken'.

Geld voor speeltoestel en etentje vrijwilligers JEVA

  Cultuur

De JEugdVAkantiespelen, beter bekend als JEVA, zijn al jaren een begrip in en om Haaksbergen. In de zomervakantie verzorgt een hechte groep van 'jongeren, oud-jongeren en iets ouderen die nog jong van geest zijn' een mooie evenementenweek voor de kinderen uit Haaksbergen. De Lionsclub Haaksbergen heeft deze vrijwilligers zaterdag in het zonnetje gezet met het overhandigen van twee cheques.

Haaksbergen - Honderden kinderen komen aan het einde van hun lange zomervakantie naar Sporthal De Els voor een week vol sportief vermaak.

De Lionsclub Haaksbergen heeft de organiserende jongeren zaterdag in het zonnetje gezet door het overhandigen van twee cheques. Vanuit de Lionsclub Haaksbergen werd onder het motto 'JEVA: onvergetelijk en niet te vergeten' door Gijs van Rooijen, Giljam Wartena en Léon Klaczynski het JEVA-bestuur een cheque van 750 euro aangeboden. Hiermee kan naar eigen inzicht een nieuw speeltoestel worden aangeschaft. Ook werd een 'maaltijdcheque' van 500 euro uitgereikt, zodat alle op de foto aanwezige vrijwilligers konden genieten van een heerlijk verzorgde maaltijd bij Grand Café Centraal.


Bij het overhandigen van de cheque hoorden de JEVA-vrijwilligers een nieuwtje. Tijdens het Scholtenhagenfestival op 3 juni treedt Boh Foi Toch weer eens op. Later meer hierover in de Haaksberger Koerier.

Meer berichten