De jaarlijkse Voorjaarsmarkt in en om Dagactiviteitencentrum de Singel is volgende week woensdag weer.
De jaarlijkse Voorjaarsmarkt in en om Dagactiviteitencentrum de Singel is volgende week woensdag weer.

De Singel zet De Deure weer open

  Cultuur

De jaarlijkse Voorjaarsmarkt in en om Dagactiviteitencentrum de Singel was voorgaande jaren een groot succes. Dit jaar vindt deze markt plaats op woensdag 25 april van 14.00 tot 18.00 uur. Onder andere staan er marktkraampjes met eigen producten en is er een plantjesmarkt.

Haaksbergen - In de ruimtes van Dagactiviteitencentrum de Singel in het Wiedenbroek zijn er demonstraties van verschillende activiteiten door deelnemers. Buiten op het terras kunnen bezoekers koffie en thee drinken met eigengemaakte lekkernijen. Op de plantenmarkt zijn, naast perkplanten, ook eigengemaakte producten zoals, jam, kaarsen, knuffels, houten artikelen en kunst te koop.

Het populaire muziekprogramma Euregiotap maakt al jaren gebruik van De Deure. Willy Oosterhuis, presentator van dit programma en verschillende andere muziekprogramma's, waaronder het Mega Piraten Festijn, heeft vorig jaar Kristel Smit, deelneemster van DAC de Singel, gevraagd of zij een deur zou willen ontwerpen. Deze opdracht heeft deze muziekliefhebber graag aangenomen en komende woensdag zal tijdens de markt om 16.00 uur de onthulling van deze deur plaatsvinden. Kristel Smit verricht de onthulling samen met Willy Oosterhuis.

De markt is van 14.00 tot 18.00 uur bij Het Wiedenbroek aan de Wiedenbroeksingel 4.

Meer berichten