Haaksbergs viooltalent Martine Velthuis concerteert in Oldenzaal

  Cultuur

Op vrijdag 13 april vindt in Cultuurhuis de Hof in Oldenzaal een concert plaats in de 'Hoffelijke Serie'. Op het podium onder meer het Haaksbergse viooltalent Martine Velthuis (foto). Tijdens dit concert treedt tevens het internationaal bekende Duo Silencio op, bestaande uit Natalja Korobanjko (piano) en Christiaan van der Weij (saxofoon). Beiden stonden al in de Carnegie Hall in New York en in de befaamde Festival Hall in het Japanse Osaka. Meer informatie over dit duo vindt u op www.duosilencio.com

OLDENZAAL/HAAKSBERGEN - Violiste Martine Velthuis wordt begeleid door haar moeder Edith Velthuis op piano. Martine was in 2015 finaliste bij de Christenhusz Theaterprijs en ze is sinds september 2016 concertmeester van het Jeugd Orkest Nederland.

Onlangs werd ze tweede en ontving ze de publieksprijs bij het Prinses Christina Concours. Bij het concert zal tevens aanwezig zijn de van oorsprong Oldenzaalse Ellen Peters, oud-winnares van de Cultuurprijs Geert Christenhusz 2010, de voorloper van de Christenhusz Theaterprijs en finaliste van het Prinses Christina Concours 2013.

De Hoffelijke Serie is door Muziek Theater Bureau Mélange opgezet om jong talent, bijvoorbeeld finalisten van de Christenhusz Theaterprijs, een podium te bieden en te laten optreden met reeds gevorderde (professionele) artiesten. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn aan de zaal te koop en via internet. Info en kaarten:

www.melange.nu

Meer berichten