Met elf deelnemers en zes begeleiders zat het enthousiasme er van het begin van af aan goed in.
Met elf deelnemers en zes begeleiders zat het enthousiasme er van het begin van af aan goed in.

Workshop paasdecoratie Het Gilde schot in de roos

  Cultuur

Afgelopen donderdagmorgen is in de hobby-werkplaats van Het Gilde de workshop Paasdecoratie makn van start gegaan. Door de grote belangstelling wordt nog voor Pasen een twee workshop gegeven. door Het Gilde

Haaksbergen - Met elf deelnemers en zes begeleiders zat het enthousiasme er van het begin van af aan goed in. De deelnemers werden namens het bestuur door Leo Veldhuis verwelkomd. Hij gaf in het kort weer wat er zoal binnen het Gilde door de vrijwilligers gedaan wordt. Het Gilde wil binnen de Haaksbergse gemeenschap naast de klussendienst, het repair-café en de hobby-werkplaats nog meer activiteiten mogelijk maken. Een van die activiteiten is het houden van workshops. Vorig jaar is hiermee begonnen met het maken van vogelhuisjes. Nu is zo dicht voor Pasen het maken van een paasdecoratie in de vorm van een enorm paasei zeer toepasselijk.

Voor de workshop zijn twee ochtenden ingeruimd. Veldhuis: "De deelnemers waren vanmorgen zo druk bezig, dat zelfs één van de deelnemers het houten paasei aan het eind van de ochtend al klaar had. De betreffende deelnemer wil de volgende keer een extra paasdecoratie maken. Het enthousiasme binnen de groep is zo overweldigend dat nu al een verzoek is gedaan om ook een workshop voor een kerstdecoratie te gaan houden."

Meer berichten
Shopbox