Ait Vedan gaat kamperen

  Cultuur

St. Isidorushoeve - Toneelvereniging Ait Vedan uit St. Isidorushoeve speelt in maart drie keer het stuk 'Het is bingo op de camping' van Evelien Evers. De sporthal van 't Meuken aan de Beckummerweg wordt hiervoor weer omgebouwd tot een theaterzaal. Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart brengt de 35-jarige vereniging het jubileumstuk op de planken.

Acht toneelspelers zijn vanaf september al wekelijks aan het repeteren. De regie is dit jaar wederom in handen van de regisseur Ton Krieger uit Nieuw Heeten. Dit is de derde productie die deze regisseur met Ait Vedan doet. Ait Vedan heeft met 'Het is bingo op de camping' naar eigen zeggen een echte knaller gekozen, waar zowel spelers als publiek plezier aan zullen beleven.

In het kort is dit het verhaal: Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij is geen liefhebber en dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten. Als hij dan ook nog geconfronteerd wordt met buren, waar hij liever niets mee te maken wil hebben, zijn voor Jos de rapen gaar. Toch haalt zijn vrouw Ina hem over om te blijven.

Kaarten kunnen besteld worden via www.ait-vedan.nl of telefonisch bij de familie Temmink vanaf dinsdag 20 februari via tel. 074-3575460 (na 13.00 uur). Kaarten kosten 9 euro. 65-plussers betalen 8 euro. Dit is inclusief een kop koffie of thee voor de voorstelling. Voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar geldt voor de donderdagavond een tarief van 5 euro. De prijzen zijn exclusief online reserveringskosten. Op de avond van de opvoering zijn de kaarten vanaf 19.00 uur af te halen in de kantine van 't Meuken. De zaalis open om 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur.

Meer berichten