Voor de negende keer wordt vrijdag 12 en zaterdag 13 januari Factor10! gehouden. Foto: Sander Lagewaard
Voor de negende keer wordt vrijdag 12 en zaterdag 13 januari Factor10! gehouden. Foto: Sander Lagewaard (Foto: sander lagewaard)

Factor10! terug naar de basis met DJ Tony Junior

  Cultuur

Voor de negende keer wordt vrijdag 12 en zaterdag 13 januari Factor10! gehouden in Het Hagen in Haaksbergen. Een van de trekkers is de bekende dj Tony Junior.

Haaksbergen - Het programma op de vrijdagavond is exclusief voor leerlingen van Het Assink Lyceum. Zij houden er het besloten Menotti Gala. De zaterdag staat in het teken van Factor10!. Hoofdgast is dj Tony Junior. Hij draait samen met dj Sven Elias uit Enschede. "Tony Junior is een internationaal bekende dj. Hij heeft al gedraaid op de Zwarte Cross, Mysteryland en Tomorrowland", aldus organisator Derk Wantia. "Behalve van het dj'en is hij ook bekend van zijn vlogs op YouTube." 'Huis-dj' Sven Elias draait muziek van de 90's tot de hits van nu.

Er is dit jaar geen editie van Factor10!LIVE op de zondag. "We hebben na drie edities besloten de stekker eruit te trekken", aldus medeorganisator Rob Morsink. "We kregen er niet de gewenste schwung in. De focus ligt nu weer echt op de zaterdagavond. Daar ligt onze kracht."

In 2010 zijn Morsink en Wantia door Het Hagen benaderd om Factor10! te organiseren, destijds was het nog een eendaags evenement in en rond de muziekkoepel. Nu, acht edities later, is Factor10! naar binnen verhuisd en uitgegroeid tot een muziekevenement voor een brede doelgroep. Kijk voor kaarten op: www.factortien.nl

Meer berichten