Echtpaar Onland samen al kleine eeuw actief voor Buurser Revue

  Cultuur

Het echtpaar Herman en Diny Onland is samen al zo'n 95 jaar lid van de Buurser Revue. Daar werd zaterdag 25 november bij stil gestaan tijdens de jaarlijkse feestavond van dit gezelschap in Zaal Winkelman.

Buurse - Herman was in het verleden vóór de schermen actief als zanger en achter de schermen als voorzitter en lid van de technische ploeg. Diny bemoeide zich decennialang met de kaartverkoop en de loterij.

De voorzitter van de revue bedankte hen voor hun jarenlange inzet en als extra blijk van waardering werden zij benoemd tot ereleden van de Buurser Revue.

Tijdens de gezellige bijeenkomst werden nog meer jubilarissen gehuldigd. Zo was er aandacht en een aardigheidje voor Saskia Bijlsma en Stephan Bok. Bijlsma is al 20 jaar lid. Ze begon bij de zang en maakt nu daarnaast ook deel uit van de kledinggroep. Stephan Bok is al 25 jaar lid en staat vanaf het begin op de planken als verdienstelijk bijrolspeler.

Er wordt al weer volop gewerkt aan de 54e Buurser Revue, die volgend jaar op de planken wordt gezet in zaal Winkelman.

De première is vrijdag 9 maart, er is een seniorenvoorstelling op zondagmiddag 11 maart en vervolgens zijn er voorstellingen op 16, 17, 22, 23 en 24 maart, steeds om 20.00 uur.

Meer berichten
Shopbox