Deze drie voeren Carnavalsverening HoLa de komende maanden aan

  Cultuur

Honesch/Langelo - Carnavalsverening HoLa presenteerde onlangs in residentie 't Stien'nboer het drietal dat de club zal aanvoeren tijdens het carnaval in de buurtschap. Het zijn Prins Stephan (ten Dam) de Eerste, Prinses Ilse Morsinkhof en Adjudant Matthijs Paf.

De prins is 31 jaar oud en woont samen met zijn vriendin Mariska Overbeeke in Haaksbergen. Carnaval vieren is hem niet vreemd. Hij heeft vroeger menig wagen gebouwd en hij zit al weer enige jaren in de Raad van Elf. Daarnaast is hij actief binnen de wagenbouwcommissie van de HoLa. In het dagelijks leven sleutelt hij als allround monteur bij de Tuinte Groep in Hengevelde aan diverse machines. Hobby's zijn mountainbiken, motorrijden en klussen.

Ilse Morsinkhof Is 28 jaar oud en woont samen met Sander Eijsink. Als dochter van de eigenaren van residentie 't Stien'nboer is carnaval haar met de paplepel ingegoten. Al 23 jaar zit ze bij de HoLa, waarvan 22 jaar als dansmarietje en dansdearn en een jaar bij de damesraad. Ook traint ze al jaren een groep kleine dansmarietjes. Ilse is kapster bij Kapsalon Karina in Enschede en al acht jaar eigenaar van haar eigen kapsalon in Haaksbergen: Ilse's Knipperie.

Matthijs Paf Is 26 jaar en woon in Haaksbergen. Net als Prins Stephan zit hij in de Raad van Elf en hij bouwt al jaren mee aan carnavalswagens van de HoLa. Doordeweeks werkt hij als tekenaar/constructeur bij Schuitemaker Machines in Rijssen. Voetballen doet hij bij BonBoys 8.

Meer berichten
Shopbox