De film Alvin en de Chipmunks gaat over drie speciale eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore. Op 1 oktober is de film te zien in De Kappen. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.
De film Alvin en de Chipmunks gaat over drie speciale eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore. Op 1 oktober is de film te zien in De Kappen. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Naar Alvin en de Chipmunks voor het goede doel

  Cultuur

HAAKSBERGEN - In theater De Kappen in Haaksbergen wordt zondag 1 oktober een kinderfilmmiddag voor het goede doel georganiseerd. Alle opbrengsten van deze kinderfilmmiddag gaan naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS.nl).

Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd, is een ongeneeslijke ziekte met een veelal beperkte levensverwachting. Er is veel onderzoek nodig om deze ziekte in de toekomst te kunnen genezen en op korte termijn de kwaliteit van leven te verbeteren. Hier is veel geld voor nodig. Met het bezoeken van deze film en de medewerking van sponsoren, komt dit doel een stukje dichterbij. Het entreekaartje kost 7,50 euro en dat is inclusief ranja en iets lekkers. Aanvang film: 14.30 uur. Ontvangst vanaf 14.00 uur.

De film Alvin en de Chipmunks gaat over drie speciale eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore, ofwel de Chipmunks. Ze reizen af naar Miami en denken na een boel misverstanden dat hun huisgenoot Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk gaat vragen in Miami en hen zal dumpen. Mocht dit doorgaan, dan krijgen ze er ook nog een verschrikkelijke stiefbroer bij. Genoeg reden om het aanzoek te dwarsbomen. Zal het de Chipmunks lukken om Dave niet kwijt te raken? Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door het lokale bedrijfsleven en theater de Kappen. Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te bestellen bij theater de Kappen (www.dekappen.nl). Of via Natascha Melten 06-52892041 en Judith Ordelmans 06-14639229.

Wilt u de NCFS een warm hart toedragen in de vorm van een gift, dan is dit mogelijk via bankrekeningnummer NL41ABNA0472459856 t.n.v. de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting te Baarn.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox