Party Animals in november naar Haaksbergen

  Cultuur

Losgaan en hakken op de beste hits uit de jaren negentig. Op zaterdag 11 november 2017 gaat dat gebeuren bij Sportcentrum Kei-Fit. We Love the 90's maakt dan haar debuut in Haaksbergen. Eerder werd dj Mental Theo al aangekondigd en afgelopen week maakte de organisatie bekend dat ook de Party Animals van de partij zijn.

HAAKSBERGEN - Jeugdsentiment staat bovenaan tijdens een avondje met de Party Animals. Het Nederlandse viertal, steevast gekleed in flitsende trainingspakken, kwam twintig jaar geleden op de proppen met instant hits als 'Have You Ever Been Mellow' en 'Hava Naquila'. Nog steeds zingen en dansen ze er lustig op los. De bezetting van de Party Animals is door de jaren heen wel wat veranderd, maar de passie om publiek te vermaken met de vetste happy hardcore en hardcore house-hits is onveranderd gebleven.

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo, werd een tijdje terug al aangekondigd voor We Love the 90's. De dj bestormde in de jaren negentig de hitlijsten met nummers als 'Wonderful Days', 'Hardcore Feelings' en 'Stars'.

Zwarte Cross

Mental Theo kreeg deze zomer een hele mensenmassa aan het hossen op de Zwarte Cross met zijn happy-hardcore en gaat dat in Haaksbergen ongetwijfeld herhalen.

Eerste keer Haaksbergen
Het is de eerste keer dat We Love the 90's naar Haaksbergen komt. Eerder vond het evenement al plaats in Lichtenvoorde en Winterswijk. We Love the 90's staat garant voor de beste 'foute muziek' uit de jaren negentig. Dankzij de passende aankleding begeeft de bezoeker zich ook op visuele vlak weer in de door hem en haar zo geliefde jaren negentig.

Sportcentrum Kei-Fit is hier de uitgelezen locatie voor. Met ruimte voor maar liefst drieduizend bezoekers is het de grootste indoor locatie van Haaksbergen.

Kaarten verkrijgbaar
De kaartverkoop voor We Love the 90's is inmiddels begonnen. Via de website www.welovethenineties.nl kunnen tickets voor het evenement aangeschaft worden. Ook kaarten voor de edities van Winterswijk en Lichtenvoorde zijn via de website verkrijgbaar. In Winterswijk gaat het feestje op 4 november los en op19 november in Lichtenvoorde. Op deze festivals zijn als grote namen DJ Paul Elstak en de Vengaboys aangetrokken.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox