Logo haaksbergerkoerier.nl


columniste ester agterbosch
columniste ester agterbosch

Column Ester Agterbosch: Liefde

  Column

Ik ben een dromer. Heerlijk tijdens een wandeling een eind weg fantaseren. Of op de bank bij All you need is love. Huilen bij een film en me verplaatsen in de hoofdpersoon. Ik ben dus een dromer die best weet hoe de werkelijkheid is. Maar soms, heel soms die werkelijkheid vergeet door onverklaarbare momenten.

Over het algemeen ben ik graag buiten, aan het hardlopen en straks weer op de wielrenner. En daarnaast al wandelend met mijn camera in de hand. Wij wonen in een prachtige omgeving met mooie wandelroutes en fijne plekken. Altijd als ik aan het wandelen ben, bekijk ik de omgeving. Ik zie alles in plaatjes en weet ook altijd precies wat ik dan op de foto wil zetten. Details vind ik zelf altijd erg mooi. Maar ook de liefde. En die is in alle vormen en manieren te vinden, overal. Van een blad in een hartvorm, tot een wolk tot een steen allemaal in dezelfde mooie vorm. En of ik nu wil of niet, ik zie het altijd. Daar kan ik over dromen, want wat betekent het dat je zoveel liefde kan vinden?

Één moment zal ik niet vergeten. Tijdens een wandeling in het Lankheterbos kwam ik bij de stepstones oftewel de niertjes. Wat een mooie plek vind ik dat. Terwijl ik daar aan kwam, begon het te regenen. Een behoorlijke bui. Op het moment dat ik de stepstones betrad, waren deze nat en het beton er tussen ook. Echter op één plek tussen de stones was een heel groot droog hart en daarom heen was het nat. Snel pakte ik mijn camera en heb de liefde vastgelegd. Wat was en ben ik nog steeds onder de indruk van dat moment. Een enkeling zegt dat het een boodschap is van een dierbare, een ander geeft aan dat er liefde in de lucht hangt. Wat maakt het uit wat het mag zijn, het mooiste is dat ik het heb mogen beleven.

Geloof me de liefde is overal, kijk maar eens om je heen. Ervaar en bewonder.

Ester Agterbosch is moeder van een prachtige, studerende dochter en werkzaam in het vastgoedbeheer. Daarnaast is ze creatief en sportief en geïnteresseerd in al wat om haar heen gebeurt. Dat legt ze graag vast met de pen en de camera.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox