Bas Oesterholt (links) van de Rabobank overhandigt de cheque aan Karel van der Lecq (midden) en Dick Dijkman van de SHB.
Bas Oesterholt (links) van de Rabobank overhandigt de cheque aan Karel van der Lecq (midden) en Dick Dijkman van de SHB. (Foto: PR)

Bezoekers vinden vanaf nu makkelijk hun weg op Hervormde Begraafplaats

HAAKSBERGEN - Mede door de donatie van het Rabobank Stimuleringsfonds heeft de Stichting Hervormde Begraafplaats (SHB) in Haaksbergen een informatiebord met een plattegrond van de gehele begraafplaats kunnen plaatsen.

Op deze manier kunnen bezoekers van het gedenkpark aan de Waarveldweg gemakkelijker een graf vinden.

Tevens geeft de plattegrond aan waar zich de natuurbegraafplaats, het strooiveld, het columbarium, de urnenkeldertjes en de traditionele, genummerde graven zich bevinden. Ook heeft het bord ruimte voor tijdelijke mededelingen.

"Het is al met al een hele verbetering voor bezoekers. De begraafplaats is hierdoor een stuk publieksvriendelijker gemaakt", aldus een tevreden SHB-voorzittter Karel van der Lecq. "We zijn als bestuur van de Stichting Hervormde Begraafplaats de Rabobank Enschede-Haaksbergen erkentelijk voor hun bijdrage hieraan."

In het bijzijn van penningmeester Dick Dijkman kreeg Karel van der Lecq de cheque de overhandigd door Bas Oesterholt van Rabobank Enschede-Haaksbergen.

Meer berichten