Richard Migchielsen (midden) ontving uit handen van Giljam Wartena (rechts) van Rabobank Enschede-Haaksbergen een mooie cheque.
Richard Migchielsen (midden) ontving uit handen van Giljam Wartena (rechts) van Rabobank Enschede-Haaksbergen een mooie cheque. (Foto: PR)

Bon Boys krijgt meeste geld van Rabobankleden

Haaksbergen - Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en steunt verenigingen en stichtingen via de Rabobank Clubkas Campagne. Ruim tweehonderd deelnemers aan de campagne 2019 mogen nu dankzij de stemmen van klanten rekenen op een financiële bijdrage. 

De bank verdeelt de komende maand 110.000 euro onder verenigingen en stichtingen waar op gestemd is. De winnaar van de Rabobank Clubkas 2019 is s.v. Bon Boys. De voetbalclub heeft 318 stemmen gekregen. Voorzitter Richard Migchielsen ontving daarom uit handen van directeur Bedrijven Giljam Wartena, die in z'n vrije tijd voorzitter is van collegaclub v.v. Haaksbergen, een cheque ter waarde van 2.000 euro. Voedselbank Enschede-Haaksbergen en v.v. HSC '21 uit Haaksbergen zijn respectievelijk tweede en derde gevonden. Daarmee is de top 3 dus opvallend Haaksbergs gekleurd.

Klanten konden tussen 19 maart en 7 april stemmen op de clubs die volgens hen een steuntje in de rug verdienen. Dit jaar waren dat maar liefst 209 verenigingen en stichtingen. Ruim 6.200 klanten namen de moeite om te stemmen. Elke klant had twee stemmen ter beschikking.

Directievoorzitter Joep Kockmann is enthousiast over het verloop van de campagne: "De Rabobank Clubkas Campagne is een goed voorbeeld waarin de Rabobank zich onderscheidt, namelijk dat de klanten en leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een deel van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Dat is een aandeel in de lokale gemeenschap."

De totale uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne staat vanaf maandag 15 april op de website www.rabobank.nl/eh

Meer berichten