Niek ter Braack van Grand Café Centraal en Getty Schepers van DatingOost nodigen de singles weer uit voor zaterdag 13 april.
Niek ter Braack van Grand Café Centraal en Getty Schepers van DatingOost nodigen de singles weer uit voor zaterdag 13 april. (Foto: PR)

Daten zonder druk in Grand Café Centraal

HAAKSBERGEN - Zaterdagavond 13 april is er weer een singlescafé in Grand Café Centraal. "Onze gasten vinden deze locatie erg plezierig en er is steeds vraag naar wanneer we weer een nieuwe datum plannen," lacht Getty Schepers, matchmaker van het organiserende DatingOost.

De singlescafé's van DatingOost zijn gericht op singles in de leeftijdsgroep van 45 tot circa 67 jaar. "Borrelen, gezellig uitgaan en nieuwe contacten leggen is het doel van dit singlescafé. Het is géén datingavond', zegt Schepers. "Dat legt teveel druk."

"Voor diegene die net alleen is komen te staan, is zo'n avond heel spannend. Daarom ontvangen we onze gasten ook persoonlijk bij de entree. Het is een besloten avond."

Vooraf aanmelden is ook niet nodig. De deur van het café aan de Markt 21 gaat open om 20.30 uur. Entree: 12,50 euro, inclusief koffie en hapjes. Info: tel. 0546-492899 en

www.datingoost.nl

Meer berichten