Spreker Jordy Morsinkhof tijdens zijn trektocht door Nepal.
Spreker Jordy Morsinkhof tijdens zijn trektocht door Nepal. (eigen foto)

Interessante sprekers op avondje Kiran Fonds

Haaksbergen - Het Kiran Fonds Haaksbergen houdt zondag 14 april de jaarlijkse bijeenkomst voor donateurs en andere belangstellenden. Het Kiran Fonds Haaksbergen ondersteunt de allerarmste jongens en meisjes in Nepal bij het volgen van goed onderwijs. Dit verbetert hun kansen voor de toekomst en dat van hun naaste familie en zal uiteindelijk leiden tot een betere ontwikkeling van hun gemeenschap en het land.

De middag is van 15.00 tot ongeveer 17.00 uur en wordt gehouden in basischool Op den Akker aan De Akker 2. Er wordt teruggeblikt en vooruitgeblikt op het werk van het Kiran Fonds. Verder neemt Jordy Morsinkhof de bezoekers mee op zijn reis door het land. Hij heeft gedurende zes weken twee trektochten met toppen van boven de 5000 meter volbracht. Daarnaast heeft hij een bezoek gebracht aan de studenten die deelnemen aan de onderwijsprogramma's van Kiran.

Gakul Bhatta, een van de ex-studenten van Kiran en nu chirurg in Nepal, zal zijn eigen verhaal vertellen.

Uiteraard wordt het geheel traditiegetrouw afgesloten met een hapje en een drankje. Hierbij zullen de aanwezigen proosten op het nieuwe jaar 2076 dat volgens de Nepalese kalender dan ingaat. Aanmelden kan via info@kiranfonds.nl. Info: www.kiranfonds.nl

Meer berichten