Ouderen ontmoeten elkaar ook op donderdag bij Bon Boys

Haaksbergen - De tweede ontmoetingsgroep van de Noaberpoort kwam donderdag 7 februari bijeen in de kantine van sv Bon Boys. Vorig jaar startte een eerste groep op de dinsdagochtend.

"De ontmoetingsactiviteiten worden ontzettend goed bezocht", vertelt Ton Harmsen, ouderenadviseur bij de Noaberpoort. "Daarom zijn we blij dat we met deze nieuwe groep kunnen starten." Tijdens de ontmoetingsochtenden wordt samen koffie of thee gedronken en zijn er gezamenlijke activiteiten. Er wordt afgesloten met een warme maaltijd. De begeleiding en het bereiden van de maaltijd is in handen van vrijwilligers. Rikie Vrielink verzorgt een bewegingsactiviteit.

Namens de vertrekkende voorzitter van SV Bon Boys, Richard Migchielsen, werden de gasten welkom geheten. Ook bracht hij een heerlijke taart mee, om deze morgen in te luiden. Namens de gemeente was Annette Zwiep aanwezig. Zij is coördinator van de Noaberpoort. Aan de deelnemers overhandigde ze een spel.  

De nieuwe ontmoetingsgroep is elke donderdag van 9.30 uur tot 13.15 uur. Deelname kost € 6,50 per keer (contant te voldoen). Lijkt het u leuk om deel te nemen aan deze ontmoetingsgroep? Of wilt u helpen als vrijwilliger? Neem dan contact op met Ton Harmsen via tel. 053 5734617 of stuur een mail naar t.harmsen@noaberpoort.nl

Meer berichten