Senioren aan de dis.
Senioren aan de dis. (Foto: Stockfoto: Ed Kroonsberg)

Bon Boys zet deuren open voor actieve ouderen

Haaksbergen - In Haaksbergen zijn er allerlei mogelijkheden om anderen te ontmoeten. Op verschillende plekken kunnen inwoners binnenlopen en samen een kopje koffie of thee drinken. Ook worden er succesvolle ontmoetingsactiviteiten en gezamenlijke maaltijden georganiseerd. Op donderdag 7 februari start een nieuwe ontmoetingsgroep bij de Bon Boys.

"De ontmoetingsactiviteiten worden ontzettend goed bezocht", vertelt Ton Harmsen, ouderenadviseur bij de Noaberpoort. "Daarom zijn we blij dat we met deze nieuwe groep kunnen starten." Tijdens de ontmoetingsochtend wordt samen koffie of thee gedronken en zijn er gezamenlijke activiteiten. Er wordt afgesloten met een warme maaltijd. De begeleiding en het bereiden van de maaltijd is in handen van vrijwilligers. "We zoeken nog een aantal vrijwilligers die het leuk vinden om op donderdagochtend iets met én voor ouderen te doen."

De nieuwe ontmoetingsgroep is vanaf 7 februari elke donderdag van 9.30 tot 13.15 uur. Deelname kost 6,50 euro per keer (contant te voldoen). Lijkt het u leuk om deel te nemen aan deze ontmoetingsgroep? Of wilt u helpen als vrijwilliger? Neem dan contact op met Ton Harmsen, via tel. 053 573 46 17 of stuur een mail naar t.harmsen@noaberpoort.nl.

Meer berichten