Kerstfeest begint in Haaksbergen in de schaapskooi

Haaksbergen - Het kerstfeest begint in Haaksbergen al op zondag 23 december met een sfeervol feest in en om de schaapskooi.

Tijdens de korte, verlichte wandelroute naar de kooi ontmoeten de bezoekers onderweg al enkele kerstfiguren. In en rond de kooi vind je een mini-kerstmarkt, vuurkorven, midwinterhoornblazers, herders en uiteraard veel schapen. Scouting De Klomp voert het kerstspel op in een levende kerststal. Verschillende dieren in de kooi maken het plaatje compleet. Kinderen kunnen onder begeleiding een stokbroodje bakken boven open vuur.

Starten kan gedurende de hele middag van 13.00 tot 18.00 uur. De start van de wandelroute is aan het begin van de Schapendrift aan de kant van de Welmerweg. Parkeren aan de linkerzijde van de Welmerweg.

Het kerstspel wordt opgevoerd om: 13.30, 14.15, 15.00, 16.00, 16.45 en 17.30 uur. Entree: 3 euro (vanaf 16 jaar). Kinderen betalen 1 euro. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. Honden mogen helaas het erf niet op. Schaapskooi het Horstervennehoes is gelegen aan de Schapendrift 11 in Haaksbergen.

Info: www.schaapskuddehaaksbergen.nl

Meer berichten