Niek ter Braack en Getty Schepers zijn er weer klaar voor.
Niek ter Braack en Getty Schepers zijn er weer klaar voor.

Singlescafé Centraal in teken van de Sinterklaas

HAAKSBERGEN - DatingOost verzorgt weer een singlescafé in Grand Café Centraal op zaterdag 1 december. Het moet een 'heerlijk avondje' worden.

"Vooral in de donkere dagen rond Kerstmis merken wij extra de eenzaamheid onder alleenstaanden", vertelt Getty Schepers van relatiebureau DatingOost. "In samenwerking met Geerlof en Niek van Grand Café Centraal hebben we besloten om op zaterdagavond 1 december een singlescafe te houden dat geheel in het teken staat van Sinterklaas. Om de singles te verrassen is er ook nog een gratis verloting voor nog meer sintgevoel", lacht Schepers.

Een lidmaatschap of vooraf aanmelden is niet nodig. "Gezellig borrelen en nieuwe contacten leggen is het doel van het singlescafe. Het is géén datingavond. Dat legt teveel druk. We verwelkomen iedere gast persoonlijk bij de deur."

Het singlescafe is er voor iedereen van circa 45 tot 68 jaar op zaterdagavond 1 december vanaf 20.30 uur aan de Markt 21. Entree: 12,50 euro, inclusief koffie en hapjes. Meer info via tel. 0546-492899 of

www.datingoost.nl

Meer berichten