Op zondag 25 november is er een gezellige familieochtend in De Kappen getiteld 'Muziekgeraas rond Sinterklaas'.
Op zondag 25 november is er een gezellige familieochtend in De Kappen getiteld 'Muziekgeraas rond Sinterklaas'.

Sinterklaas: film en familieochtend De Kappen

Haaksbergen - Voordat je het weet is Sinterklaas weer in het land. Om dit te vieren is op woensdag 21 november om 14.30 uur bij De Kappen de gloednieuwe film 'Sinterklaas & het gouden hoefijzer' te zien. Op zondag 25 november is er een gezellige familieochtend getiteld 'Muziekgeraas rond Sinterklaas'.

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Dat zie je woensdag 21 november in de film 'Sinterklaas & het gouden hoefijzer'. Wanneer Bloem na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden, gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Wat nu?

Op 25 november zijn er tal van sinterklaasgerelateerde activiteiten in De Kappen, zoals pepernoten bakken, pietenmutsen knutselen en meezingen met een seniorenorkest. Onder leiding van Muziek op Schoot-docente Ingrid Hilarius wordt er voorgelezen uit een heel groot boek en gaan de kinderen samen Sinterklaasliedjes zingen. Daarnaast kan er worden geknutseld en pepernoten worden gebakken. Na afloop is er een 'Meet and Greet' met de muzikanten van het 'Opa's en Oma's Orkest'.

Kaarten zijn te verkrijgen via het theater.

Meer berichten