Reserveer een plekje op Winter-Wonder Event. Foto: Haaksbergen Promotie/Henk Krooshof
Reserveer een plekje op Winter-Wonder Event. Foto: Haaksbergen Promotie/Henk Krooshof (Foto: )

Reserveer snel een plekje op Winter Wonder Event

Haaksbergen - Het Winter Wonder Event is al een aantal jaar vaste prik in Haaksbergen. Dit jaar wordt het gehouden op zaterdag 15 en zondag 16 december. door de ondernemersvereniging

Dat zijn twee dagen extra veel kerstsfeer in Haaksbergen met feestelijk versierde straten, muziek, kramen en lekkernijen. Ook zijn de winkels geopend. De Markt is de plek voor een lekker hapje en drankje. Bij de aangelegen horeca of bij de goede doelen die diverse lekkernijen aanbieden. Leuk voor de kleintjes zijn de gratis zweef- en draaimolen.

De organisatie van het Winter Wonder Event Haaksbergen is ook dit jaar weer in handen van de Haaksbergse Ondernemersvereniging.

De eerste aanmeldingen voor een kraam of uitstalling komen langzamerhand binnen. Alle verenigingen, stichtingen, serviceclubs en andere vrijwilligers worden bij deze uitgenodigd een plekje te reserveren om het goede doel te promoten. Ook commerciële partijen zijn van harte welkom.

Kijk voor het inschrijfformulier of meer informatie op www.haaksbergennatuurlijk.nl of stuur een mail naar info@haaksbergennatuurlijk.nl.

Meer berichten