The greatest showman Mamma Mia! zijn enkele films die het filmhuis draait.
The greatest showman Mamma Mia! zijn enkele films die het filmhuis draait. (Foto: )

Kappen: Vol programma filmhuis

Haaksbergen - Het filmprogramma van het filmhuis van de Kappen is voor de laatste maanden bekend. Zo zijn er verschillende filmhuisfilms te zien, zoals Lady Bird, The greatest showman en Murder on the Oriënt Express. Ook de topper Mamma Mia! Here we go again ontbreekt niet in het schema.

Voor de kinderen zijn de nieuwste Sinterklaasfilm en Pieter Konijn te zien. Op woensdag 7 november is Daniel Day-Lewis te zien in zijn laatste rol in het drama Phantom Thread. De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen. Bel met 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa.

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock. Vrouwen komen en gaan in Woodcock's leven en zij bieden deze verstokte vrijgezel zowel inspiratie als gezelschap. Maar dan ontmoet hij een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma (Vicky Krieps), die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, die het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had, overhoop gooit.

Meer berichten