Doe net als deze deelnemers en geeft je op voor de leesclub 'LeesjeRijk'.
Doe net als deze deelnemers en geeft je op voor de leesclub 'LeesjeRijk'. (Foto: )

LeesjeRijk: lees met anderen

Haaksbergen - Bij Kulturhus Haaksbergen is weer begonnen met de leesclub 'LeesjeRijk' waarin deelnemers samen met anderen lezen in gemakkelijke Nederlandse taal.

''U leest Nederlandse boeken en artikelen uit kranten en tijdschriften en praat hierover met elkaar'', aldus het Taalhuis.

De leesclub wordt gehouden het Taalhuis en is bedoeld voor volwassenen met Nederlands als tweede taal (NT2). ''U wordt begeleid door twee gespreksleidsters die helpen het gesprek aan te gaan en die moeilijke woorden uitleggen. Zo werkt u op een ontspannen manier aan uw uitspraak, woordenschat en tekstbegrip.''
De leesclub komt acht keer bij elkaar (wekelijks) en gaat van start op vrijdag 2 november van 9.15 tot 10.45 uur. De kosten zijn 10 euro voor de hele serie van acht keer.
Meedoen aan deze cursus? Meld dan uiterlijk donderdag 1 november aan via het aanmeldformulier dat verkrijgbaar is bij de receptie van het Kulturhus. Inschrijven kan ook via de website www.hierleerjewat.nl of telefonisch via het nummer 053-5730200, vraag naar Danielle Bekkers.


Kijk voor alle activiteiten, cursussen en workshops bij het Kulturhus op de website

www.kulturhushaaksbergen.nl

Meer berichten