Niek ter Braack en Getty Schepers ontvangen zaterdag singles die zin hebben in een avondje uit.
Niek ter Braack en Getty Schepers ontvangen zaterdag singles die zin hebben in een avondje uit.

'Gewoon avondje uit' voor singles in Grand Café Centraal

HAAKSBERGEN - DatingOost verzorgt zaterdagavond 20 oktober een uitgaansavond voor de iets oudere single in Grand Café Centraal. De door Getty Schepers georganiseerde singlescafé's zijn gericht op vrijgezellen in de doelgroep 45 tot 67 jaar.

"Het is geen datingavond, dat legt teveel druk", zegt Getty Schepers, eigenaresse en matchmaker van het organiserende relatiebureau. "Gewoon gezellig uitgaan. Niet iedereen wil weer een relatie, maar wel eens gezellig uitgaan. Wij organiseren als datingbureau ook speeddates; die hebben weer een ander doel."

"Ik sta bij de entree van Grand Café Centraal om iedereen persoonlijk te ontvangen. Even kennismaken en een praatje voordat je de drempel overstapt. Want dat die drempel soms hoog is, mag duidelijk zijn. Maar na één bezoekje weten mensen ons de volgende keer ook te vinden. Het is laagdrempelig. Het merendeel van de gasten komt ook echt alleen. Het is de beste manier om snel contact te leggen. Een praatje met iemand beginnen hoeft echt niet eng te zijn. Dat doe je op een verjaardagsfeestje ook. Op deze avond is iedereen single; er zijn enkel gelijkgestemden."

Niek ter Braack van Grand Café Centraal vindt deze groep gasten heel speciaal. "DatingOost is nu een paar keer bij ons geweest. De gasten zijn altijd zo vrolijk, ontspannen en goedgemutst."

Vooraf aanmelden hoeft niet. De deur gaat open om 20.30 uur. Entree bedraagt 12,50 euro, inclusief koffie en hapjes. Info via tel. 0546-492899 of via datingoost.nl

Meer berichten