Mart en Stijn blijken ware helden tijdens Opkikkerdag

Haaksbergen - Mart (2) en Stijn (4) uit Haaksbergen beleefden zaterdag een geweldige dag in de Opkikkerwereld op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Stichting Opkikker verzorgt dit soort dagen voor kinderen die ernstig ziek zijn. De kinderen en hun familie kunnen op zo'n dag hun zorgen voor even vergeten.

Mart lijdt aan een neurologische aandoening en Stijn is te vroeg geboren, met verschillende complicaties als gevolg. Daarom nam Stichting Opkikker de twee jongens en hun ouders Jeroen en Sanne mee naar een wereld waar ziekte even géén rol speelt. De dag begon bij het verjaardagsfeest van de Opkikker. Hier konden ze muziek maken en samen dansen. Daarna hebben ze meegereden in een grote truck en zijn ze tijdens een fotoshoot met het hele gezin op de foto gegaan.

's middags is het Haaksbergse gezin op de thee geweest bij kabouter Dennenappel en kregen ze een kijkje in de kabouterwereld.

Toen ze daar weggingen, bleken er vogels vast te zitten in de boom! Gelukkig stonden Mart en Stijn klaar om de brandweer te helpen de beestjes te bevrijden.

Na een uitgebreid buffet was het tijd om naar huis te gaan. Het laat zich raden dat Mart en Stijn die nacht heerlijk hebben gedroomd...

Meer berichten