Tijdens de Walk&Talk-bijeenkomsten wordt informatie over de nieuwe manier om te solliciteren gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.
Tijdens de Walk&Talk-bijeenkomsten wordt informatie over de nieuwe manier om te solliciteren gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers. (Foto: )

Walk&Talk Haaksbergen: de koffiepauze voor werkzoekenden

Walk&Talk gaat op 18 september weer van start, de 'koffiepauze voor werkzoekenden'. Bedoeld voor iedereen die in beweging wil komen en blijven in de zoektocht naar werk.

Haaksbergen - Elke derde dinsdag van de maand is er van 9.30 tot 11.30 uur een workshop rondom het thema van de maand, gegeven door een professional. Aansluitend is er een netwerkuurtje van 11.30 tot 12.30 uur waarin de deelnemers ervaringen met elkaar kunnen delen en contacten leggen. Tijdens de workshops krijgen ze suggesties en tips die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Kulturhus Haaksbergen houdt samen met collega bibliotheken Hengelo en Enschede de Twentse Walk&Talk. Dit najaar komen vier thema's aan bod: op 18 september solliciteren kun je leren met de workshop 'Een frisse en gestructureerde blik op sollicitaties', op 16 oktober is het thema nieuwe loopbaan met de workshop 'Welke kleur heeft jouw parachute?', op 20 november is het onderwerp personal branding met de workshop personal branding en op 18 december is het thema 50-plus en een nieuwe baan met de workshop 'kruiwagen voor een nieuwe baan'.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.hierleerjewat.nl.

Walk&Talk is een samenwerking van Kulturhus Haaksbergen met de collega-bibliotheken in Hengelo en Enschede. Dus wie niet op de genoemde datums in Haaksbergen kan, kan daar ook terecht.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel 'dé koffiepauze voor werkzoekenden' genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.

De bijeenkomsten worden op steeds meer plaatsen in Nederland georganiseerd. Overal komt Debbie Heijne, ontwikkelaar van het Walk&Talk concept, enthousiaste deelnemers tegen. "Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen."

Aanmelden

De Walk & Talk duurt van 9.30 tot 12.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur) en is in de gymzaal van Kulturhus Haaksbergen aan de Sterrebosstraat 2. De kosten zijn 5 euro en aanmelden is gewenst.
Meer informatie en aanmelden via de website www.hierleerjewat.nl of mail naar info@kulturhushaaksbergen.nl, bellen kan ook op nummer 053 5730200.

www.hierleerjewat.nl

Meer berichten